Hae tästä blogista

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Melkein terveen kirjat

Bonsuli sai fysioterapeutilta terveen kirjat. Kuluneen viikon paimennukset ja eksessiivinen metsälenkkeily tuntui vähän venyteltäessä takareisien kireytenä, mutta se on normaalia ja suli pian pois. Bono on oppinut hallitsemaan kroppaansa ja takapäätänsä paremmin, joten se liikkuu eri tavalla ja sille on kehittynyt lihaksia reisiin. Sen reidet oli ennen sellaiset lättänät letut, nyt ne on pulleat ja niissä on, mistä ottaa kiinni. Jos ottaa kumman tahansa reiden käsien väliin, kädet menee kupeiksi sen ympärille, ennen reisilihakset oli lättynä kahden samansuuntaisen kämmenen välissä. Ilmanko on käynti ja olo toisenlaista.

Hämmästyttävän nopea kehitys! Oma osansa saattaa olla sillä, että se on syönyt kevään mittaan Nikin vuoksi paljon enemmän. Nyt se syö taas vähemmän, mutta koitetaan nyt pitää annokset hiukkasen isompina kuin aikakaudella ennen alamaista.

Munien hautominen on edistynyt niin, että karsin ja kampasin taas illallakin lisää karvoitusta peräpäästä ja aamulla huomasin, että rikkonaiseen ihoon on muodotunut rupea. Ilmeisesti se nyt pysyy kuivempana ja lähtee paranemaan. Tarkkaillaan tilannetta. Onneksi huomasin rikkoutuneen ihon heti, eikä bakteeri ole ehtinyt asettumaan taloksi. Olis ihan kamalaa, jos pampulalla olis märkivä hot spot kulkusissa :(