Hae tästä blogista

maanantai 31. toukokuuta 2010

Lomatunnelma

On niin kaunis aamu, että on jotenkin automaattisesti mieli lomatunnelmissa, vaikka lomasta ei kyllä noin periaatteessa ole mitään tietoa.

Nikin hampaiden vaihto on tullut nyt kiivaimpaan vaiheeseen. Kulmurit on irronneet ja uutta pukkaa tilalle.

Punkkishow eteni siihen pisteeseen, että pampulat sai eilen strongholdit niskaan. Nikissä niitä ei ole ollut, mutta Bonossa niitä kävelee heti jos se vähän kyykistyy pitempaan nurmikkoon. Molemmista silmäluomista olen vääntänyt jo yhden verenimijän pois ja jälkimmäinen näistä oli viimeinen pisara. Raukkaparka on aina niiden syötävänä, joten päädyin myrkytyslinjalle. Huono säkä jos on, sillä on jo borrelioosi ja neurologisia oireita odotettavissa. Niin monta punkkia siinä on ollut.

Olen sopinut kouluttaja Virve Sormusen kanssa, että pidetään kesän mittaan muutama yksityissessio ja aletaan treenata tokoa Bonon kanssa vähän tavoitteellisemmin. Kerroin Bonon häiriöherkkyydestä ja hermostuneisuudesta ja ajattelin, että hän vielä katsoisi, miltä meidän oleminen hänestä vaikuttaa ennen kuin teen mitään kirugisia toimenpiteitä vaativia päätöksiä.

Hän kyllä kertoi myös, että tokoilijoista moni leikkauttaa kisakoiransa, jos ei meinata jälkeläisiä tehdä, joten ilmeisesti se ei vaikuta tekemisen intoon juurikaan. Meillä on ollut nyt hyviä, keskittyneitä treenejä ja hyviä, varsin rauhallisia lenkkejä, joten ensi lauantain paimennus ehkä kertoo myös jotain. Jos lauantai menee ihan pelleilyksi, niin peli on melko selvä.