Hae tästä blogista

tiistai 11. toukokuuta 2010

Kulkusongelma

Bonolla on iho rikki pallien juuresta! Ilmanko se oli viikonlopun niin hermona ja lampaat sai haistaa ihan sitä ihteään. Kyllä mä ihmettelinkin, että se ihan niin vesikauhuisesti sentään esiintyi. No, nyt on karvoitus trimmattu ja desinfiointiproseduuri käynnistetty, että joskopa se tästä sit taas.

Tämä on paha aika, kun karva lähtee ja sitä on peräpäässä niin paljon. Se huopaantuu, vaikka sitä setviikin säännöllisesti, kun on tätä metsäoleilua. Ja kaupungissakin villahousuihin tarttuu ruusunoksia ja vaikka mitä.

Nikin korvat on taas liimattu ja tällä kertaa se taisi onnistua. Otin vähän mallia Bonon korvista, että menis muotoilu jotakuinkin sinnepäin. Pedikyyriläinen itse oli köytetty keittiön pöydän jalkaan, mahdottomimman teutaroinnin ehkäisemiseksi, ja lopputulos on oikein tyydyttävä. Tai siis liimaustulos. Lopputuloksesta ei ole vielä tietoa, mutta katsotaan nyt, mitä tapahtuu, kun hampaat on vaihtuneet. Toistaiseksi uusia, kauniita helmiä on ilmaantuneet yläriviin kaksi kappaletta ja alariviin yksi kappale.

Pidettiin eilen tottissessiot molemmille ja ne työskenteli superintensiivisesti molemmat. Bonolla oli vain seuraamista ja perusasentoa kävellen, juosten ja askelsiirtymällä sivulle. Nikille kontaktia, siihen vähän kestoa ja keskittymistä namilla sekä lelupalkalla. Kontakti oli erinomainen. Sit mentiinkin metsälenkille.

Tänään on Bonon fysioterapia. Katsotaan mitä sieltä kuuluu.