Hae tästä blogista

perjantai 28. toukokuuta 2010

Kakkakepponen

Niki on ilmeisesti kuullut Sleepy Sleepersin jäsenten toisilleen aikoinaan ahkeraan tekemistä kakkakepposista ja teki sellaisen mulle. Se on ollut jo muutaman viikon ihan sisäsiisti ja sanomalehdet on historiaa, mutta eilen oli rusetti eteisen oven edessä.

Yöllä se osasi pyytää ulos, kun sillä oli kakkahätä, miksei sit illalla?

No, oma osansa on mullakin, sillä tein tyhmästi kun lenkitin sen ennen ruokaa ja unohdin, että se on vielä niin bebe, että kakka tulla tupsahtaa helpoiten ruuan jälkeen.

Onneksi se oli kiinteän puoleinen ja siten siis helppo korjata.

Siistin eilen taas sen korvista vanhoja liimapaakkuja pois ja asemoin uusia painosalvalaattoja kärkikolmannekseen. Vähän epäilyttää, mahtaako niistä olla apua, kun kovasti puskee korvat pystyyn. Liimaamisesta ei tällä haavaa tule mitään, kun karvat on nyt niin lyhyet, ettei liimaus pidä. Pelkillä painosalvoilla mennään nyt.

Oli niissä lievähköjä hoidon merkkejä olemassa, mutta saa nähdä! Hampaiden vaihtuminen on kyllä niin kesken. Eilen tömähti yksi poskihampaista kylppärin lattialle ja lenkillä se narskutteli toista veristä poskaria melko tuskastuneena.

Muuten hampaiden vaihto menee aika tuskattomasti. Ei sitä pikkupampulasta paljon huomaa. Mitään tuhoja se ei tee. Omia puruluitansa kaluaa ja lelujansa imeksii. Mun tyynylle se oli yhtenä aamuna tuonut pehmolampaan ennen kuin heräilin!

Kunnon lammaskoira!