Hae tästä blogista

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Aikataulusuunnittelua

Olen tässä lukenut toko-sääntöjä ja paimennuskalenteria. Bonollahan on junnuluokasta arvostelu H ja toko-säännöissä ei näytä olevan mitään estettä sille, ettei leikatut koirat voisi osallistua. Eli TVA (tottelevaisuusvalion arvo) olis periaatteessa ilmeisesti mahdollista saavuttaa vaikka pampulaa vähän silvottaisiin. Pentuluokan ERI ja EH ei tässä paina mitään, mutta ilmeisesti junnuluokan tulos hyväksytään? Tiedätkö Virve paremmin?

No, tämä nyt on haaveilua, mutta kumminkin. Mistä sitä tietää, miten hyvä yhteinen sävel me vielä joku kaunis päivä löydetään! Ei passaa sulkea ovia ehdoin tahdoin.

Paimennuksia on buukattu 5.6, 26.6, 10.7 ja 21-22.8 (saattaa olla vielä joku muukin elokuulla), mutta arvelin, että jos juhannuksen jälkeen käytäisi lääkärissä. 10.7 paimennus pitää ehkä perua Bonon osalta, että ehtisi parantua kunnolla elokuun sessioon (voidaan mennä viettämään Nikin kanssa kaksistaan laatuaikaa). Tosin, kurssiviikonlopusta pitää lauantai perua jos U2:n keikka toteutuu, koska se on just tuossa (se onkin ainoa syy, jonka vuoksi paimennuksen voi perua. Prioriteetit on melko selvät.)

Tai jos kuitenkin katsois vielä syksyyn ja kävis vielä näyttelyssä? Kun tulee uusi turkki. Bono on kumminkin hienompi kuin H. Valintoja, valintoja.

Hehe. Mama on niin softina pampulaan, kaikesta huolimatta. Ja eiliset treenit meni taas tosi hyvin.