Hae tästä blogista

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Peewee

Tässä tätä meidän arkea. Niki on juuri herännyt ja teemme yhdessä töitä, että lätäkkö osuisi paperille. Hän on kovin uninen ja kaaputtaminen ja pippelin nuoleminen kertoo siitä, että pissahätäkin olisi.



Ja tilanne jatkuu:



Tämä kuvattiin pari päivää sitten ja sen jälkeen oikeastaan 60 % lätäköistä onkin löytynyt sanomalehdeltä!

Eilen käytiin vähän ulkona, mutta oli tullut niin paljon lunta, että tassut ja pili meni ihan kylmäksi lumessa kahlatessa, vaikka käveltiin vain takaovelta etuovelta ja siitäkin kannoin osan. Se inisi kylmäänsä tovin kotona ja lämmittelin sitä aikani käsillä. Illalla tehtiin sit niin, että mentiin vaan rappukäytävää ja kellaria nuuskimaan, että tulis nyt kumminkin vähäön muutakin virikettä kuin tämä tavallinen elo. Ja harjoittelua pannan ja hihnan kanssa tietty. Se sai kurkistaa avoimesta ulko-ovesta ja käydä siellä sen, mitä rohkeni.

Bono on niin aktivoitu Nikistä, että hyvä kun viitsii ulos lähteä. Varsinkin kun sitä tympii jo tossujen laittaminen niin se vain vetäytyy ikkunasta katselemaan, kun ehdottelen ulkoilua. Se mielummin leikittää NIkiä kuin kuljeksii yksikseen ulkosalla. Tosin, kyllä se siellä tietysti viihtyy, kunhan sinne päästään, mutta olisko niin, että lauman hajottaminen tuntuu ikävältä?