Hae tästä blogista

tiistai 16. helmikuuta 2010

1 yö

Aamukammassa käy piikit vähiin! Pentue on eilen pentutestattu ja hieno pentue: harrastuskoira-ainesta, sosiaalisia ja hyvä saalistusvieti tuntuu olevan. Se on kiva, sillä mä jo odotan kevättä haaveillen kovasti paimennuksista ja jäljestyksistä.

Ajattelin eilen, että jos Niki on kovasti tarmokas ja energinen, laitan sen jo jäljestämään ruokansa pienenä. Mä luulen, että se saa tehdä töitä samalla tavalla kuin Bonokin pienestä pitäen. Pysyy tihutyöt vähäisempinä, toivottavasti.

Bonolle olen varannut fysioterapeutille audiensiin, sillä sen takapään lihakset on kovin kireät ja sehän ei itse edelleenkään sitä venyttele. Ria hieroi sitä sunnuntaina ja löysi kipupisteitä. Mä löydän niitä välillä itsekin sitä vatvoessani ja venytellessä.

Meillä kun on tämä issue siitä, ettei se suostu menemään maahan kyljelleen, sitä ei oikein rennoksi saa, joten omat yritelmät ei varmaan ole kovin tehokkaita. Jos sais jotain apua.

Jos jollain on bisnesideasta puute, niin voin suositella tätä fysioterapiaa. Yli kuukauden jono, eikä niitä kovin monia pääkaupunkiseudulla olekaan.

Bono lähtee huomenna pennunhakureissulle mukaan. Ajattelin olla itse Nikin kanssa takapenkillä, kun Ismo ajaa. Bono saa tyylilleen uskollisena kuikuilla pää takapenkin selkänojalla ja tottua ajatukseen, että tollanen tossa. Neuvovat, että pitää antaa vanhemman koiran haistaa pennun takapäätä, että jos siinä sit sellaisen manööverin vielä toteuttaisi ennen kotimatkaa.