Hae tästä blogista

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Lepopäivä

Tänään ollaan lepäilty menneen viikon rasituksia pois. Tässä kuitenkin yksi äxönkuva eiliseltä.



Niki valtasi rohkeasti Bonon petin tänään päiväunille. Pentupaketin peiton laittoi päälle mama, kun äpylillä oli hikkaa. Ajattelin, että jos sillä on vähän viileä olo.



Bonolle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin nukkua Nikin petissä. Hyvin näyti nukuttavan siinäkin. Molemmat on muuten petaajia, joten pedit on aina ihan vinksin vonksin.



Ollaan taas harjoiteltu pannan pitämistä. Ja kynnet on leikattu tänään. Ne ei ole enää ihan noin pitkät. Nikillä ei olekkaan yhtään mustia kynsiä, mikä vähentää toimenpiteen jännittävyyttä melkoisesti. Onneksi Bonolla on myös valkoisia, niin että niistä näkee leikkaussyvyyden. Vahinkoja ei vielä ole onneksi sattunut.



Sit vielä yksi poseerauskuva. Kas kun me ollaan niin hyvää pataa.



Oikeesti ne on niin hyvät kaverit, ettei Bonokaan enää juuri murahtele Nikille. Aamulla se vähän ärähti, kun Bono oli asettautunut aamupäiväunille parvekkeen oven eteen ja pampula tuli kiipeilemään päälle. Nikiltä turahti anaalirauhasnesteet pellolle ja pääasiassa ne oli mun housuilla, kun paapoin sitä jälkitilanteessa.

Bono oli kyllä asiassa ihan oikeassa. Nukkuvaa tai nukkumiseen orientoitunutta koiraa ei saa häiritä! Sen jälkeen Niki kumminkin meni Bonon petiin,mikä aiemmin oli vissiin jo todistettu. Ei tainnut kummempaa pelkotilaa jäädä.