Hae tästä blogista

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Kuumetta 40 astetta

No niin. Nyt on kituviikko edessä. Oltiin eilen Nikin ja sisarusten ell-tarkastuksessa mukana ja alkaa käydä kovin konkreettiseksi, että kohta on ipana käsissä. Terveitä kaikki ovat, crd:tä on, mikä oli odotettavissa ja collieille kovin tyypillistä. Toivotaan, että sitä ei vuoden päästä enää näy. Muutapa ei sit ollutkaan ja kulkusetkin on hyvässä vauhdissa matkalla pussukoihinsa. Yksi suloinen soopelipoika siellä vielä on vapaana, vink, vink.

Reetta, joka on kovasti surrut Viirua eikä ole pentuajatuksestakaan ollut ihmeemmin kuohuksissa, osoitti aamulla selviä virkostumisen merkkejä. Alunperin oli suunnitelmana, että ajan Turkuun yksin ja Bono jää kotiin Reetan kanssa. Yhdeksän maissa Reetta alkoi lausua ääneen, että "mitenköhän se onnistuisi, onnistuisikohan se mitenkään..."

Lopputulos oli, että matkustettiin koko taloutemme voimin. Kyllä ne koiranpennut pehmittää, eipä niitä voi vastustaa missään olosuhteissa!

Bonollakin oli mukava päivä. Menomatkalla pysähdyttiin juoksuttamaan ja lenkittämään se ihan kunnolla. Ja Turustahan ei voi lähteä ilman, että piipahtaa Ruissalossa, joten siellä käytiin myös vähän kirmaamassa.


Kyllä täällä kelpaa kirmata!