Hae tästä blogista

torstai 18. helmikuuta 2010

Loksahtelee

Meidän elo meinaa kai pikkuhiljaa loksahdella paikoilleen. Bono on aamuisin tykännyt leikkiä ja Nikistä huolimatta leikitin sitä aamulla pallolla vanhaan malliin. Niki juoksenteli perässä ja Bono tykästyi! Sillä taisi joku valo naksahtaa päässä, että tuohan osaa tehdä muutakin kuin pursottaa.


Joo, ei tuo pikkuäpyli ihan turha tapaus ole.

Niki elämöi eilen jonkun verran, lähinnä piti huolen ruuastansa. Tänään se on jäänyt pois. Annoinkin kyllä reippaasti ruokaa, että näen minkä verran uppoaa ja se saa tuntuman siihen, että ei tässä majatalossa nälkiintyä tarvi. Pentu on nukkunut ihan mihin sattuu nukahtamaan ja saanut olla enimmäkseen rauhassa. Nyt ollaan makkarissa yöpuulla ilman mitään eri järjestelyjä. Bonokin huokaisi ja rojahti omaan petiinsä.


Vauhtia ja lähes vaaralllisia käänteitä.

Niki on oppinut kunnioittamaan Bonon asettamia rajoja joten iltapäivän leikkituokio olikin sitten ihan molemminpuolista iloa. Ensin leikkivät Bonon lapsuusmuistojen täyteisllä solmulla. Pienen janojuomatauon jälkeen ne juoksivat kissan kanssa. Bonon mielestä oli ihanaa, kun se juoksi lelu suussa ja pentu seurasi perässä!


Lisää vauhtia saa jos hyppää!

Muusta elämästä sen verran, että tänään on harjattu ja pesty pyllyä ja leikitty tietty. Muuten se on saanut olla aika rauhassa ja touhuta omilla ehdoillaan. Perässä se on kulkenut paljon ja tutustunut paikkoihin. Parit pissat ja kakat on osuneet paperille, lukemattomat muut ei. Ulkoilua yritettiin kaksi kertaa, mutta oli liian kylmä. Meillä oli 12 astetta pakkasta ja pieni värisi mahdottomasti, joten hetki auringossa katasteltiin takin sisältä meininkiä. Parvekkeella se sai sitten totutella viileämpään ilmanalaan ja siellä se singahteli ja tuumasi, että laitetaas hyrskyn myrskyn.


Bonon karvoista näkee, että käännökset on jyrkkiä.

Kuvia piisaa! Kaikkia saa vähän isommksi jos napsauttaa hiirellä kuvan päällä.


Mä olen muuten ihan vaaratn, mutta saatan nyppästä sulta solmun!


Kis-kis.


Välillä me nautittiin majatalon antimista.



Leikin tiimellyksessä pieni rajojen rikkominenkin on sallittua.