Hae tästä blogista

perjantai 12. helmikuuta 2010

Kinostaa

Aktiviteetit kinostuu taas. Eilen piipahdettiin Helsingin kaupungissa ja pyörähdettiin Kristan luona kylässä ja mentiin sitten vielä iltalenkille Rajasaareen piiiitkästä pitkästä aikaa. Bono sai juosta aivan valtoimenaan ja kyllä se juoksikin.

Se muisti Rajasaaren hengen ja oli niin sävyisästi koiralaumassa. Vaikka yksi parssoni sille räyhäsi, Bono ei mennyt mukaan. Leikki ja seurusteli vain nätisti, kuin silloin ennen! Taidan viuedä Nikiäkin sinne kevväämmllä sosiaalistumaan ja kirmaamaan.

Tänään käydään Rommi-veljen kanssa metsässä ja sen jälkeen Rommi tulee harjoittelemaan hoitoon jäämistä. Se jää ensimmäistä kertaa meille vähäksi aikaa ilman kotiväkeään.

Huomenna haetaan mattosatsi Nikitan tarpeisiin ja ylihuomenna on Tampereen näyttelyreissu. Bono on vielä pesemättä, kampaamatta ja trimmaamatta. Naamassakin on vielä ruhje selvästi näkyvissä, mutta jospa tämä tästä menis omalla painollaan. Illalla mennään suihkuun ja kampaajalle!

Tampereella on uroksia vain 28, joten nuorten luokka on varmaan nopsaan koluttu. Mihinkään ROP-kehiin ei varmaan tarvi jäädä, joten vois katsoa, missä Mansessa olsi kivoja ulkoilualueita päivälenkkiä varten :)

Vähän töistä on ressiä, kun jo etukäteen tietää, ettei ensi viikollakaan varmaan ole työmotivaatio ja -teho ihan parhaimmillaan eräästä pienestä karvaisesta syystä.