Hae tästä blogista

sunnuntai 17. elokuuta 2008

Tukka ja hampaat kasvaa

Perjantai-iltana kun käytiin Rajasaaressa Tepon kanssa (oikealla), siellä saatiin muodostettua lähes tulkoon vanhan lastenlaulun kuvaama afrikkalainen telefooni.


Jos mun kärsä on sun hännässä ja sun kärsä mun hännässä niin "haloo, kuuluuko?"

Bono on aika väsähtänyt, mutta ei ilmeisesti kipeä kuitenkaan. Jalat oli tänään ihan suorassa ja se intoutui vielä sisälläkin leikkimään. Voi olla, että laihiksella olo on vähän hatara, kun kaikki energia menee kasvamiseen.

Ihan parin päivän kuluessa Bono täyttää 5kk. Tukka on nykyään vähän hassu, kun silmien yläpuolelta lähtee vitsikkäät suortuvat.


Suortuvien kasvattaminen on totista puuhaa. Samoin hampaiden.

Hampaat vaihtuu ja body kasvaa. Eilen irtosi toinen alakulmahampaista sukulaisten kanssa telmiessä, se jäi ehkä Oonan karvoihin. Tänään toinen niistä irtosi poron potkaa puriessa.


Maitohampaiden turma. Vähäkalorinen luu.

Bonolla ei ole kamalasti leluja, mutta kun asiaan yritettiin saada korjausta, mielenkiintoisimmaksi heiteltäväksi osoittautui vanha, käyttämättömänä lojunut Sony -merkkinen CD-kotelo. Vinkuva kumikalkkuna sen sijaan pelotti ja aiheutti suuren haukun.


Kukapa uskoisi, miten paljon käyttämättömästä CD-kotelosta voikaan iloita. Kannattaa kaivaa esiin se sieltä kaapin perältä!