Hae tästä blogista

keskiviikko 27. elokuuta 2008

Musikaalinen

Bonon luonteessa on selvästi une traite artistique! Viime torstaina, kun mentiin koirakouluun, Elielin aukiolla oli hammondia kiusaava katusoittaja ja Bono sai taas paniikkikohtauksen, sellaisena kuin viilipytty sen saa. Se halusi pois äkkiä ja nopeesti. Ajattelin silloin, että onkohan siitä tullut vähän ääniherkkä, mutta ei: kyse oli taiteellisen vaikutelman aiheuttama reaktio.

Meidän lenkkimaastossa on sirkus - uutta sirkusta suoraaan Ranskasta (jonne mamilla on lauantaiksi lippu tra-la-laa!) ja me ollaan käyty iltaisin vähän vakoilemassa ja fiilistelemässä tunnelmaa telttojen liepeillä, kun siellä on esitys käynnissä.

Eilen me satuttiin sirkuksen luo, kun siellä alkoi kovaääninen musiikki ja kas vain, Bono ei ollut millänsäkään. Mutta nepä soittikin rytmissä ja oikein.

Bono on myös keksinyt, että kun panttaa aamulenkillä kakkaa niin pääsee uudestaan ulos ennen kuin emäntä lähtee töihin. Ja minä kun alussa luulin, että sillä ei taida olla aloitekykyä! Nyt kun se tietää paljon ja osaa kommunikoida niin kylläpä näyttää olevan kekseliäisyyttä.