Hae tästä blogista

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Onnin päivä

Ja Onnin veljien ja siskon. Oltiin nimittäin porukalla silmäpeilauksissa ja lonkka + kyynärkuvauksissa ja, kuten Sanna jo ehti vihjata, koko porukan peipörit lähti kennelliittoon A/A-lonkkina ja 0/0-kyynärpäinä. Bonolla ja Romeolla oli lisäksi pentuajan CRD peittynyt ja silmät oli terveet.

Otin vielä selkäkuvatkin (kun halvalla sai ;) ja normaali on selkäkin. Nyt ei kai sit enää kannata ressata ruokinnasta? Iso helpotus, kun tietää että kaikki on niin kuin pitääkin.

Meitä oli sarjakuvauksissa kuusi koiraa ja Bono viimeisenä, joten opiskeltiin siinä odotellessa aikamme kuluksi röntgenkuvien tulkintaa. Meidän porukoilla oli kyllä niin siistit kuvat, ettei Axelssonkaan kenenkään kohdalla edes epäröinyt julistaa aata. Oli hyvä verrata, sillä edellisissä koirissa löytyi beetä ja ceetä ja eron kyllä maallikkokin oppi katsomaan. Eiköhän me terveen paperit sitten lopullisestikin saada.

Muuttoressille kolkkaus teki hyvää, sillä Bono malttoi nukkua iltapäivän. Muuttoressi ei kuulema olekaan kokonaan muuttoressiä, sillä kulmakunnan nuoret urokset on taas vaihteeksi muutkin kuolaavia idiootteja. Mä luulen, että se ei johdu Medvedevin viimeviikkoisesta vierailusta meidän hautuumaalle, vaikka kova helikopterien pörräys ja jetsethenki sitä siivittikin...

Huomenna me sit asustellaan toisaalla. Koitetaan raportoida, mitä muuttotohinoilta aikaiseksi saadaan. Siinä vaiheessa voi kai huokasta, kun päästään siman ja tippaleipien äärelle.