Hae tästä blogista

maanantai 1. maaliskuuta 2010

Voihan nenäpunkki

Käytiin aamulla lempparieläinlääkärillä koko porukka, sillä Bono alkoi köhiä viime viikolla. No, keuhkoista ja keuhkoputkista ei kuulu mitään ja nenäpunkkeja ei pysty toteamaan, joten niitä ny kumminkin hoidetaan. Katsotaan, tehoaako srtonghold oireisiin ja jos tepsii, Niki hoidetaan samalla valeluliuoksella kahden viikon päästä.

Mä en tiennyt, että stronghold häätää myös madot, joten Bono saa nyt toisen madotuksen kuukauden välein. Harmillista, maksaa rasittaa...

No, köhiminen on voinut johtua pakkasistakin ja kuivuneista limakalvoista, mutta sen viime viikkoinen röhkiminen oli sen verran topakkaa ja sitä on päivittäin vähän, että kyllä me nyt hoidon tielle lähdetään.

Nyt on pampulat melko väsyneitä, ne nimittäin järjesti siellä odotustilassa melkoisen konserton. Mä lulen, etten vastedes käytä niitä yhtäaikaa, että saa edes yhden hanskaan töitä teettämällä.

Nikikin kiipesi pöydälle ja kehkot kuunneltiin ja siellä sai hyviä lääkäritädin nappuloita. 2-3 viikon päästä mennään samaan paikkaan rokotuksille.