Hae tästä blogista

tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kaikki kakat

... tuli tänään ulos! Voiton päivä. Tämä on vastedes tavoite: kakat ulos. Pissat tulee kans ulos ainakin kerran lenkillä ja loput pääsääntöisesti paperille. Mun mielestä se toimii nyt niin hyvin kuin fyysillisesti sen on mahdollista toimia tuon ikäisenä. Puhun siis Nikistä.

Eipä sen puoleen, Bono toimii samalla tasolla!

Pennun tulo on jotenkin rauhoittanut Bonoa sekä koko meidän olemista. Meillä on tosi leppoisaa. Varmaan iso osa asiaa on se, että Bonolla on nyt niin kivaa kotona, kun sillä on omat leikit osaava kaveri. Ulkoilulenkit ei ole enää niin kamalan tärkeitä kuin mitä ne oli aikaisemmin. Meillä kuitenkin on hirmu kivoja lenkkejä, kun se malttaa ottaa iisisti ja kuunnella. Ohitukset sujuu pääsääntöisesti hyvin ja mä saan sen useimmiten rauhoittumaan nätisti kuulolle ja kävelemään vetämättä, vaikka sitä kuohuttaisikin joku juoksuinen narttu.

Eikä tässä vielä kaikki: se tapahtuu ilman namuja! Iso edistysaskel on tapahtunut.

Niki ja Bono osaaavat myös rauhoittua nätisti ja pentu saa nukkua ihan kyllikseen, aina kun haluaa. Vielä Bono ei ihan sulata sitä, että pentu tulee kylkeen nukkumaan, mutta Niki näyttää olevan pyrkimyksissään sen verran sinnikäs, että sekin päivä vielä nähdään. Tänään Niki itse asiassa hetken nukkuikin Bonon jaloissa, kun se tunke usein Bonon petiin. Bono antaa sen kyllä nikottelematta vallata oman petinsä, se ei ole turhan tarkka omistussuhteista. Mutta se saattaa itse häipyä paikalta. Viirun kanssa se joskus nukkui kylki kyljessä.