Hae tästä blogista

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Fyssaa

Niki täyttää tänään 11 viikkoa ja yritin ottaan nuorista herroista tilaisuuden kunniaksi potretin. No, tommonen tuli:



Suhteen laatu siitä käy kyllä hvyin ilmi. Sentään Atrian punaisellla lenkillä niitä koitin istuttaa sievästi ja kyllähän ne muuten, mutta kun piti hinautua kameroineen kauemmas niin eihän se Niki jaksa odotella koko päivää.

Bonon laatuaikasatsaukset sen kun jatkuu. Me käytiin tänään fysioterapeutilla ja eipä ollut hukkareissu. Sen takapää on vähän epätasaisesti kehittynyt kun vasen takakoipi on chaplin mallia eikä se varaa sille painoa samalla tavalla kuin oikealle. No, oikea jalkahan on sit tietty tosi kireä ja reisilihakin on lihaisampi kuin vasemmassa. Kovasti löytyi kireyttä Bonon kropasta ja heijasteita sekä alaselän, kylkien että lapojen alueelta. Taannoinen tassujen paleltuminen on tod. näk. lisännyt kropan kireyttä entisestään.

Oltiin melkein 1,5 h fysioterapeutin luona ja Bonon kipeitä lihaspaukkuja sulateltiin ja parempaa verenkiertoa takareisiin tavoiteltiin. Saatiin kotiläksyksi syviä lihaksia ja takaosan koordinaatiota vahvistavia liikeitä. Venyttelyohjeet myös.

Onneksi on tottelevaisuuden saralla sen verran hyvää tasoa tällä hetkellä, että onnistuu kyllä kaikki harjoitukset ilman suurempaa opettelua. Tulee käyttämättömälle saunajakkarallekin käyttöä!

Otin vielä yhden kuvan, kun veikkaan, että perheen pienimmäinen on halunnut viestiä jotain hiukan vieläkin painokkaammin:

Read my lips: B-O-N-E!