Hae tästä blogista

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kokemuksia

Eilen ajeltiin taas ippulin kanssa autolla kennelrehuja noutamaan ja ulkoiltiin uudessa ympäristössä. Samalla reissulla käytiin Hiekkaharjun Mustissa ja Mirrissä. Olikin hyvä reissu, sillä siellä ei ollut paljon väkeä ja ainakin 3 erilaista lattiapintaa tuli nyt koettua.

Yksi pariskunta teki pitkään ostoksia ennen meitä, joten ehdittiin tutustua koko putiikkiin ja tekemään vähän kontaktireeniäkin siellä. Hyvin meni! Pampula on varma ja reipas, ja jaksaa kuitenkin muistaa, että mamman taskussa on hyvää kieltä.

Kennelrehun yrjölän puuro oli muuten niin suuri suksee, että Bono joka ei normaalisti edes aamuisin syö, veti oman kuppinsa tyhjäksi ja sitten vielä Nikinkin kupin. Onneksi mulla oli samaa herkkua sulana vielä höysteeksi Nikille toista annosta varten. Sen se sai syödä oven takana ihan rauhassa loppuun.

Aamulla tehtiin taas hyvä lenkki Bonon kanssa yhdessä ja tavattiin yksi meidän naapurin ystävällinen iso musta pystykorvauros.

Olen menossa Bonon kanssa maanantaina kokeilemaan ja opettelemaan vetokoiran hommia. Jos voitais joskus mennä vaikka vetämään pikkulapsia pulkalla erilaisiin talvitapahtumiin. Siitähän tässä on kysymys. Saatais itse aktiviteettia ja tuettais samalla meidän seuran toimintaa. Joku painoraja Bonon hentoiselle olemukselle kumminkin varmaan on laadittava, koska se painaa vain 21 kg. Ettei mitään perhekyydityksiä meille kenties.