Hae tästä blogista

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Epäsosiaalista

Niki tulee huomenna 10 vkoa ja eipä ole tullut käytettyä sitä 12 erilaislla lattiapinnalla, 12 erilaisessa paikassa ja 12 erityyppisen ihmisen lääpittävänä jne. kuten neuvoivat Canis-lehdessä, että kaikki mahdollinen pitää tehdä ennen kun pentu on 12 viikkoa vanha.

Totta puhuakseni, musta tuntuu, että mä raijasin Bonoa vähän turhankin paljon pikkupentuna joka paikkaan. Otan Nikin kanssa ihan tietoisesti vähän iisimmin.

Ulkoilua harrastetaan niin paljon kuin sää sallii ja olohuonetottista me otetaan, mutta pääpiirteissään me keskítytään näköjään parhaan sosiaalistamiskauden tärväämiseen.

No, mä nyt olen tänään kolme tuntia keskustellut hyvinvoinnista ja hyvinvointipolitikasta ja ollut sitä mieltä että terveys on kaiken muun hyvinvoinnin perusta eli ei me kyllä ihmeitä seikkailla ennen kuin pentu tarkenee olla ulkona ilman vaaraa että pikku pallit paleltuu ja lentsu kaataa. Tänäänkin puhalsi niin kylmästi, että aamulla se halusi melkein samantien pissoilta kotiin. Iltapäivällä se tärisi ihan kamalasti, kun leikittiin vähän Viirun jäämistöstä peräisin olevalla pienen pienellä patukalla pihalla.

Käydään me tällä viikolla autoilemassa taas ja olen sopinut jo vieväni sen pentuleikkikouluun, kunhan nenäpunkkihäätö on ok. Että kait siitä tolkun koiran kaikesta huolimatta saa kasvatettua. Ettei tulis sellaista, epäsosiaalista lapsineroa :)))) Mielummin sit vähän vähemmän sitä neroutta, pliis.