Hae tästä blogista

torstai 25. maaliskuuta 2010

Rauhallinen aamu

Kylläpä on rauhallinen aamu. sain nukkua ihan rauhassa seiskaan asti ja puolen tunnin aamulenkin jälkeen molemmat kävi jatkamaan uniaan.

Oltiin Nikin kanssa illalla leikkikoulussa ja tunti toisten pentujen kanssa telmimimistä väsytti aika tehokkaasti ja näköjään pitkäkestoisesti. Ei se illalla tipahtanut kuitenkaan, vaan jaksoi kotona jyrskyttää vielä rustoluuta. Mutta nyt ei ihmeemmin näytä olevan extraenergiaa.

Niki oli seurassa yhtä sosiaalinen, avoin ja ystävällinen kaikille kuin Bonokin pienenä. Se viihtyi tosi hyvin ja oli ihan kotonaan seurassa. Ainoa asia, joka emäntää vähän mietityttää, että siellä tuli se sama ilmiö, mikä pienissä koirapuistoissa, että kollit alkaa nylkyttää. Melko varhaiskypsää, sillä Niki 12 vko oli vanhin! Olen Bonon kanssa saanut sen pidettyä minimissä ja toivon, että näin myös Nikin kohdalla.

Niki on osoittanut selviä paimennustaipumuksia ja tuollakin se saattoi jäädä kiertämään muita ja haukkui niitä vielä, jos homma jämähti sen mielestä tylsäksi. Aika lupaavaa...

Illalla tein Bonolle pitkät fysioharjoitukset ja käytin sitä vielä pitkällä lenkillä, jonka kuluessa tehtiin fysio- ja tottisharjoitteita, joten ikämieskin on nyt melko raskautettu ja antaa maman puuhailla vain omiaan.

Eivät ole vailla edes ruokaa???!!!