Hae tästä blogista

tiistai 16. kesäkuuta 2009

Suunnitelma B

Nakit tuli eilen pilkottua, mutta kun me lähdettiin liikenteeseen, tuli hirveä kaatosade. Puutarhapalstalla ei voinut tehdä mitään, koska det var för vått ja samasta syystä jätettiin tottiksetkin väliin. Lenkkeiltiin sitten ihan rennosti ja tultiin kotiin tekemään töitä.

Sekin on ihan paikallaan. Sitäpaitsi tänään on BH-kurssi, joten vapaapäiviä pitää ollakin välillä.

Ei kai täsä muuta. U2 on jo tullut uniin soittamaan, joten Irlannin matka taitaa olla aika lähellä. Bonon hoitosuunnitelmiinkin on tullut muutos. Ajattelin ensin, että se saisi viettää railakasta poikamieselämää velipojan luona, mutta Reetta alkoi puhua, että "jospa Bono voisi kuitenkin olla kotona" ja että "kyllähän me täällä pärjätään". Ja alunperinkin Reetta oli sitä mieltä, että "saisihan se Bono meilläkin olla".

Mä sitten taivuin, kun ajattelin sitäkin, että onhan se melko kylmiltään helpompi hyljätä pampula moneksi päiväksi niin, että se on kuitenkin on omassa kotona. Että pikku hiljaa.

On vaan niin homehtunutta tämä oleminen nykyisin, ettei tule enää minnekään oikein lähdettyä ja koiran kouliminenkin jää vähäksi näiltä osin.