Hae tästä blogista

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Hohhoi

Eilen oli jaettava energiaa kahdelle kasvimaalle ja kroppa muistuttelee kaikesta talikoimisesta. Bono sai siinä sivussa tehdä peltojäljen ja se sai myös ensi kosketuksen sitruunapantaan, joka kyllä tepsi hyvin. Se oli kasvimaalla sidottava hetkeksi aitaan (liian innostunut kiskomaan naapuripalstan fiiberduukkia), ja kun se ei meinannut millään tyytyä osaansa, se sai kokeilla Viirun pommia.

Muutenkin on sellainen meininki, että enemmän pitää osata vaatia siltä ja napakammin osoittaa, mitä siltä odotetaan. Miten se sitten tehdään, onkin ihan toinen juttu.

Se nyt on ainakin selvää, että pentu se ei enää ole ja silkkihanskat voi heittää esineruutuun. Paljon parempi kontrolli sen tekemiseen ja olemiseen pitää saada. Tottelevaisuudesta ei tällä hetkellä voi puhua enää ollenkaan. Tänään se laittoi ihan ranttaliksi meidän jälkiryhmän treeneissä, kun kokeiltiin ekaa kertaa, että se hakisi sieltä kaksi esinettä. Se on tottunut hakemaan yhden ja sillä sipuli. Siitä alkaa vapaa-aika. Se otti vielä massiivisen häiriön kaverin koirasta ja karkasi ihan omille teilleen. Siinäpä ei tarvi paljon selitellä.

Neuvoja satelee ja ne on kaikki erilaisia. Kaikki on kuitenkin yhtä mieltä, että noin ja näin tekemällä "sä pilaat koiran". Ota niistä sitten onkeen!

Meinas unohtua, että aamulla kuitenkin Bono löysi ja ajoi n. 100 metrin jäljen ja merkkasi siellä 6 keppiä.

Itse kyllä meinaan nyt palata tekemään ilmaisuharjoitukset erikseen, ja jälkiharjoitukset erikseen, koska niiden keppien vahtaaminen stressaa mua itseäni ja jäljestämisestä ei tule yhtenäistä, kun se katkeaa koko ajan. Huomaan nykiväni lyhyttä liinaa, ja se on ihan pöljää touhua, koska se häiritsee Bonoa.