Hae tästä blogista

sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Historiaa

Tykitän nyt tulemaan useamman tekstin tänään, sillä seuraavasksi tiedossa on pari hiljaisempaa päivää. Tarkkaavaisimmat lukijat ovat saattaneet huomanneet sellaisten nimien vilahtavan sivulauseissa kuin Wiljami, Miuku ja Lulu. Entiset lemmikkini siis. Porukkaan kuului myös äidin koira Ramses, joka sijoittui laumahierarkiassa Wiljamin ja Miukun väliin.

Lulu 1979-1992

Lulu oli villakoiran (1/2), karjalan karhukoiran (1/4) ja scäferin (1/4) mixtuura. Karhukoiralta oli häntä, schäferiltä iso kieli ja kumea haukku. Muuten tyttö oli villakoira luonnoltaan ja fysiikaltaan.

Wijam eli Ville 1991-2005

Wiljami oli ruskeatabby persialainen, jolla oli maailman lempein luonne. Kertakaikkisen lyömätön poikakissa. Kuuluisan colorpoint-urhon, Manun, poikia.

Miuku 1992 - 2007

Miuku oli valkokirjokilpikonna-kuvoinen maatiaskissa, joka oli jyrsijämetsästyksessä pätevöitynyt valio. Sinnikäs sylikissa.

Ramses 1992-2004

Ramses oli bordercollien ja villakoiran risteytys ja luonteeltaan ihan borderi. Paimensi Miukua, mutta totteli kuuliaisesti Wiljamia, joka tosin käytti valtaa erittäin harkiten.