Hae tästä blogista

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Tsekkaus

Piipahdettiin eläinlääkärissä aamulla näyttämässä, onko Bonon turvotus nyt normaalin rajoissa, kun pallit on kuin appelsiini. Haava on siisti ja kuiva, ei ole tulehdusta eikä Bono ole kipeä, joten se sai paremmin nestettä poistavan antibioottipiikin ja kehotuksen tulla huomenna uudestaan, jos se alkaa voida huonosti. Se voi ihan hyvin ja on iloinen ja leikkisä. Ruoka maistuu paremmin kuin pitkiin aikoihin ja lenkille se lähtee mielellään.

Nikin Bonoa kohtaan suuntautuvaa riehakkuutta on myös vähän suitsittu ja ollaankin käyty Nikin kanssa kaksistaan pelaamassa jalkapalloa nurmikolla. Ikean pehmojalkapallon kanssa se on oppinut irtipäästämistäkin, kun teen niin että heitän pallon vasta kun se irrottaa kiitos -pyynnöstä, istuu ja ottaa kontaktin.

Ollaan Bonon kanssa noudatettu ihan normaaleja rutiineja paitsit että kun on painava pussukka jalkovälissä niin en anna sen nyt ryntäillä enkä heittele sille keppejä, ettei kudoksiin tule mitään repeilyjä. Toivotaan, että tämä viikko normalisoisi tilanteen, kun olis paimennusta viikonloppuna. Saas näkee, kuinka käy.

Nikillä alkaa olla oikeaa kokoluokkkaa olevat hampaat suussa ja itsepäisesti pystyssä sojottanut vasen korvakin on alkanut näyttää taipumusta asettua colliemaisempaan muotoon. Ties vaikka päästäisiin tässä vielä näyttelyssä käymään jossain vaiheessa kesää. En ole sitä arvannut minnekään vielä ilmoittaa ennen kuin näen, miten korvat asettuu. Mutta nyt on tosiaan alkanut näyttää valoisalta. Kulmahampaat on vielä keskenkasvuiset, mutta kyllä kai se kalsiumaineenvaihdunta pikkuhiljaa tästä sit normalisoituu.

Kaunista, kiiltävää karvaa se on kasvattanut ja selvät villahousujen ja kaulurin alut sillä jo on. Pitää koitaa ottaa (ja jaksaa käsitellä) valokuvia tässä jossain vaiheessa.