Hae tästä blogista

tiistai 30. syyskuuta 2008

Tihulaisen töitä

Ortopedi määräsi Bonolle ison rodun ruokaa ja tein työtä käskettyä ja tilasin sitä. Kun pakettikortti saapui, se näytti tältä.


Tältä se näytti siinä vaiheessa, kun olin kerännyt kappaleet yhteen kasaan.

Tykkään kyllä tehdä palapelejä, mutta tästä puuttui selvästi paloja, eikä esim. hyllymerkinnöistä ollut mitään jälkiä. Teipattunakaan lappu ei ollut varsinaisesti asiakirjan näköinen.

Meidän posti on auki sunnuntaina ja hankkiuduin sinne aamupäivällä, hiljaiseen aikaan. Selittelin vähän ojentaessani lappua postineidille, ja hän totesi muistavansa koiranruokasäkin. Onni onnettomuudessa: juuri hän oli ottanut sen vastaan ja muisti sen, koska se tuoksahteli muonalle! Muuten sitä ei olisi satojen pakettien seasta ihan noin vain löytänytkään.

Hän arveli, että haju oli varmaan tarttunut pakettikorttiinkin, koska Bono oli sen omaksensa tulkinnut. Pitää varmaan paikaansa, kaikki muut postit on säilyneet ehjinä ennen ja jälkeen ruokalähetyksen.

Sunnuntaina tehtiin koemielessä jälki lähipuiston nurmikolle ja aluksi homma näytti melkein lupaavalta.



Sitten tuli tuulenpuuska ja pudotti 15 kg tammenterhoja meidän niskaan ja homma meni ihan plörinäksi. Ei ollut muutenkaan meidän päivä.

Mentiin sitten koirapuistoon ja siellä oli reilu meininki, kuten aina.


Ruskea jengi.