Hae tästä blogista

perjantai 5. syyskuuta 2008

Back to basics

Ei onnistu sivulle meno, kun ei osaa poika istua. Se on nyt niin fiksautunut siihen, että herkkua tulee eteen istumalla tai seuraamalla ja nyt reenataan ihan tavallista istumista, sivulle istumista ja maahan menemistä. Koitetaan opetella ne nyt kosketuskepin kanssa, paitsi sivulle kävelystä istuminen, joka menee parhaiten herkkukädellä ohjaamalla.

Jokainen juttu pitää näköjään opetella eri ilanteissa. Ruokakupilla ei tulee kuuloonkaan, etteikö istuminen onnistuisi, mutta joka paikassa ei ole ruokakuppia tarjolla.

Käännökset seuraamisessa meni muuten ihan priimasti, mutta ohjaajan (= minä :) rytmi pysähtyy vasemmalle käännyttäessä. Kovin usein ei kannata enää palkatakaan, ettei rytmi hajoa turhaan.

Sydämen palat toimi liian hyvin! Bono ei meinannut malttaa millään tehdä mitään, kun se vain pyöri levottomana namua odottaen. Se vaikutti suorastaan liian nälkäiseltä.

Ei ollut siis mainetekojen päivä, mutta hissuksiin tässä nyt ollaankin kunnes saadaan selvyys siihen, mikä jalassa on. Koirakoulun ope kertoi, että se näyttää vähän samalta kuin hänen yhdellä koirallaan aikoinaan, jolta meni ristiside poikki. Hyvin Bono kyllä peittää, jos se on kipeä, sillä se varoo jalkaa vasta rasittuneena. Toisin se rasittuu aika vähästä.

Odotan malttamattomana että päästäis tilanteeseen, että voidaan treenata ja liikkua niin kauan kuin jaksetaan. Se on hieno fiilis, kun molemmat oppii ja osaa!