Hae tästä blogista

torstai 8. huhtikuuta 2010

Toimintatorstai

Mamalla on kinostunut töitä, mutta siitä huolimatta ehdittiin tänään koirametsään sekä Nikin leikkikouluun. Leikkikoulussa oli tänään muutakin kuin leikkiä ja laulua, sillä harjoiteltiin pöydällä seisomista ja Sirkku-ope harjoitti sitä kopeloinnille ja hampaiden katselulle.

Pienen pienet kulkuset löytyivät kuin löytyivätkin. Ne on vielä kovasti pienet, mutta laskeutuneet pussukoihinsa jo iät ja ajat sitten. Hampaiden kanssa oli vähän harjoittelua, mutta kyllä se kunnon herkuilla siinä helpommaksi kävi. Muuten pöydällä pasteeraaminen meni okein mallikkaasti.

Tätähän en ole Bonolle kyllä sit opettanut...

En olisi uskonut, kun hampaitakin harjataan ja minä katson sen suuhun varmaan monta kertaa päivässä. Mutta vieras on vieras.

Bonon kanssa taasen tehtiin vaikeampia fysioharjoituksia ja ne reenit menee ihan tottiksesta, kun niissä on opeteltava vaikeita ja uusia asioita.

Hienoja kuviakin meillä on, sillä hovikuvaajamme Make oli metsässä mukana. Hoksais ny vielä, miten ne sielät picasasta ladattiinkaan. On tätä harjoiteltu ennenkin, mutta kun aina pitää opetella erikseen uudestaan :(