Hae tästä blogista

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kesäkausi

Kesäkausi on alkanut.

Niki osasi pissata muualle kuin hankeen! Se oli pikku pakko, koska hanget alkaa olla goodbye. Bono on löytänyt ne tietyt kuusenalusten kesävessat, mamma on luopunut toppahousuista ja -takista ja lenkkeilee nyt kävelykengissä ja fleecessä ja mitäs vielä? Niin oli eilen kaunis ja vappuinen sää, että käytiin Nikin kanssa ensin kaupunkikierroksella ja postissa, jonka jälkeen lähdettiin Bonon kanssa koirametsään. Teppo soitettiin kaveriksi ja niinpä me viihdyttiin metsässä kaksi tuntia. Heini sanoi aina ajatelleensa, että Bonosta tulisi hyvä toko-koira ja hitsi vieköön, innostuin ihan kamalasti taas tottelevaisuushommasta. Herkässä on toi syttyminen, jos kohta sammuminenkin!

Mutta totta se on. Nyt kun Bono alkaa olla rauhoittunut niin voi, miten se nauttii meidän pikku koulutusjutuista. Koska sillä on melko vahva laumavietti, se oikein mua mieluillessaan tarjoaa itse seuraammista tuolla kylillä. Se on vähän, kuin äiti, äiti, kato miten mä olen hyvä!! Nyt olis hyvä aika painaa päälle!

Tänään tehtiin aamulla niin ihana ja leppoisa aamulenkki, että meillä turahti siellä tunti. Kun olisin ottanut ne kyläreissulle mukaan, kumpikaan ei viitsinyt lähteä. Tällaista ei usein tapahdu.

Mua vähän kärvensi, koska olin ajatellut käydä samalla reissulla korkkaamassa koulutuskentän kahdella koiralla, mutta tuonnemmaksi jäi. No, kompensaatioksi Niki oppi tänään menemään maahan ja otettiin pari erää myös lelupalkan treenaamista ihan olkkarissa. Tästä on vähän videomateriaaliakin, kunhan saan sen ladattua juutuubiin.

Mutta nyttei ennätä, koska pitää laittaa tukkaa ja lähteä Tavastialle hurraamaan Michael Monroelle.

Sellaisen vielä tunnustan, että olen sotkenut Nikin korvat pahasti liimojen kanssa sössiessä. Harjoittelin korvien muotoilemista ja perhana, millaiset kökkäreet niihin kovettui. Varsinkin toiseen, jossa ei edes osaset liimautuneet vastakkain! Kattotaan, pitääkö leikellä karvoja vai miten me tästä selvitään. Ei se kasa ainakaan nyppimällä lähde. Koitin olla lotratessa varovainen, mutta en näköjään tarpeeksi varovainen:(

No pitkäperjantain kunniaksi jotain kärsimystä kai pitää olla. Ja onneksi Niki ei näytä välittävän, lähinnä mama kiemurtelee.