Hae tästä blogista

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kesälomalla

Käytiin eilen Turussa Nikin pentuetapaamisessa ja kun sääkin suosi, oli olo kuin kesälomalla. Täytyy tunnustaa, että mama oli taas vissiin vähän huumaantunut pennuista ja colliekauneudesta, sillä tykkänään unohdin ottaa kuvia koko porukasta.

Maisasta ja Rockysta (vai Rokista?) ei siis ole yhtään kuvaa! Ruusasta ja Frodosta sen sijaan on. Sormusten herroista on muuten Bononkin kennelnimi Oropher.

Bono oli melko tohkeissaan, kun pääsi juoksemaan pentujen kanssa.


Sitä collielle tyypillistä lämminverihevosen liikehdintää nähtiin eilen, sulavaa, hulmuavaa ja tyylikästä, kuinkas muuten.


Frodo ja Ruusa.


Hamelnin pillipiipari.

Bono oli muuten pentujen kanssa tosi hienosti, mutta kun sen piti vartoida ja olla isäntä niin se kiihtyi sen verran ylikierroksille, että se intoutui Frodoa pitämään vähän turhan houkuttelevana. Ilmeisesti Carmenin hajut sitä kiihdytti. Sekä se, että aidan takana kukkoili yksi 2-vuotias corgi-uros, jolle piti esitellä kuka on kuka.

Paikalla oli Ossin, eli Bonon isän tuntevia ihmisiä ja he tuumasivat, että Bono on kovasti isänsä oloinen jeppe.


Frodo, ei ihan pelkästään veljellisen kiinnostuksen kohteena.



Hymyt on näinä päivinä jo melko harvahampaisia.

Bono esitteli kakruille myös taitojaan. Näin pissataan puusta poispäin.



Pampuoloista otettiin kunnon edustuskuvatkin ja ehkä saamme ne jossain vaiheessa eetteriin. Nikistä tuli mahdottoman hienot kuvat!



Matkan jälkeen syötiin syömättä jääneet eväät ja nukuttiin aamulla tosi pitkään. Tai siis emäntä nukkui. Koirat nimittäin herätti mummin aamutuimaan, joka kilttinä ihmisenä ulkoilutti nelijalkaiset. Melko viksuja koiria!