Hae tästä blogista

torstai 10. heinäkuuta 2008

Parempia aikoja

...tässä odotellaan.

Ei lujittunut johtajuus eilisestä, päinvastoin. Nyt se ei meinaa millään antaa tehdä tavallisia hoitotoimenpiteitä. Ne on muutenkin olleet sille kummallisen vastenmielisiä. Mulla on ollut aiemmat kokemukset paljon tässä suhteessa säyseämmistä elikoista. Piti ihan korvien rasvaustakin varten sulkeutua kylpyhuoneeseen aamulla, muuten se vain hankkiutui karkuun. Meni jojotteluksi, sillä toisaalta herkuilla oli myös vetovoimansa.

Eilen oli pinna kireällä iltalenkilläkin, sillä se on oppinut kiskomaan ihan älyttömästi hihnasta. tämä on nyt ilmaantunut viikon sisällä. Totesin, että olin itse niin huonolla tuulella, ettei kannata nyt kouluttaa ja paineltiin aikaisin pehkuun. Tänään lähdettiin aamulla jo kuudelta liikenteeseen niin että saatettiin tehdä sellainen kolmen vartin lenkki ilman koko peijakkaan remmiä. Ilman hihnaa se hakee itse hanakasti kontaktia ja seuraamisharjoitukset menee hyvin.

No, loppuviikoksi onkin muuta puuhaa. Mulla on työmatka huomenna, joten Bono menee hoitoon. Sitten mennään viikolopuksi Porvooseen kaitsemaan Stellaa ja Inkaa, ja hyvä on jos ei molemmilla tytöillä ole juoksut. Inkalla ainakin on.

Sen verran vaiherikasta saattaa olla tuloillansa, että raportoimme jahka ennätämme. Tänään on vielä toiset rokotuksetkin illalla.