Hae tästä blogista

tiistai 1. heinäkuuta 2008

Ihmis- ja koirakamut

Eilen oli sosiaalisesti vilkas päivä taas, kun Kaisla ja Sinikka kävivät tervehtimässä Bonoa. Sitten me tavattiin Ria ja Mura ja lähdettiin koko konkkaronkka Rajasaareen.


- Mielenkiintoista....
- Etten sanoisi HYVIN mielenkiintoista.
- Suorastaa kiehtovaa!!!

Taannoisesta konfliktista ei ole näköjään jäänyt mitään traumoja, ei henkisiä eikä fyysisiä. Pari senttiä pitkä rupi vähän kutiaa, siinä kaikki. Eiköhän se kohta irtoakin, kun ahkerasti suihkutellaan.

Rajasaaressa oli ihanaa ja Muran kanssa sujui kanssakäyminen erinomaisen hyvin, vaikka tavattiin vasta ensimmäistä kertaa ja tunkeuduttiin jopa Muran autoon. Pentu viiletti saaressa tyylillään isojen ja vähemmän isojen koirien seassa.


Mura, Hiittisten noutaja, on kuin tolleri paitsi isompi. Tämä tuli todistettua, kun tavattiin perästänsä ihan hyvälle tuoksuva tolleri.

Yksi tosi hyvä kokemus koitui taas henkiseen pääomapankkiin. Kolme berharndilaista (miten se nyt oikeaoppisesti kirjoitetaankaan?) meinasi lähteä ajamaan Bonoa takaa ja tilanne oli äitymässä saalistilanteeksi. Onneksi se sattui meidän ihmisten lähellä. Bono tuli kutsuttaessa mun luokse ja rauhottui: ei hätääntynyt ja lähtenyt karkuun, vaikka ensin meinasi. Tilanne laukesi ja sen jälkeen nuuskittiin taas ystävällisissä ja paineettomissa mielentiloissa.

Tällaisia kokemuksia lisää!


Meidän meripelastuskoira ihan sujuvasti katselee rannalta, kun toiset ui.