Hae tästä blogista

perjantai 2. tammikuuta 2009

Uusi Vuosi

Paukuttelu oli vähän stressaavaa, ja Bono läähätti yösydämen. Kun kolmen maissa päästiin käymään rauhassa ulkona, homma rauhoittui ja nukuttiinkin sitten pommiin meidän aamulenkkitreffeiltä Mura K:n kanssa. Kamera luonnollisesti unohtui kotiin, koska ilma oli aivan älyttömän ihana ja saatiin nauttia Hertsikan ja Viikin maisemista niin rauhaisissa oloissa, että koiratkin saivat juosta valtoimenaan.

Aattona me oltiin Kristan kanssa iltapäivällä purkamassa puhtia Haltialan metsässä ja Jaana otti muutaman muiston.


Metsälenkillä rentoutuu.


Uhkeita tervaleppiä etsimässä.


Turkki hulmuaa jo!

Bonon turkki on ihan mahdoton. Olen jo suunnitellut sen ohentamista, koska sen ruokkoaminen käy ihan työstä. Sitäpaitsi pojalla on välillä aika tukalaa sen kanssa. Me joudutaan turvautumaan ympäristörikokseen, kun tuuletetaan alvariinsa lämmöt taivaalle.

Niin tottunut olen kuitenkin valtavaan pehkoon, että jopa Lassie elokuvan Lassie näytti minusta vähän kapiselta Bonoon verrattuna :o

Olen kumminkin alkanut antaa sille monivitamiinivalmistetta, sillä kaksi pakettia oluthiivaa ei ole juurikaan edesauttanut huulipigmentin tummentumista. Toivottavasti jokainen vitamiini molekyyli ei mene turkin kasvattamiseen.

Minna! Käsrivällisyyttä! Otan kuvia jahka saan auton pestyä. Ei passaa ensiesittelyssä kamalan kuraista kaaraa esittää :)))Nyt on pakkaset enkä viitsi sitä kastella jäätymään... Tuossa kumminkin vähän sisätunnelmaa.


Käyttäytymistä, jota kuvaa sana ALAS!