Hae tästä blogista

maanantai 6. lokakuuta 2008

3 sekuntia

Koiran muisti on kuulema kolme sekuntia, näin mulle on kerrottu. Jos se tekee jotain inhaa ja siitä seuraa omistajan taholta kurinpitotoimenpiteitä, näiden pitäisi tulla nopeammin kuin 3 sekkaa. Minä en usko tätä.

Meillä oli taas raatoepisodi perjantaina ja sain koiran kiinni vasta, kun se oli syönyt ketun jäljiltä oikein pahalle haisevaksi äityneen linnun luuston. Kun sain sen vihdoin kiinni, töytyytin sen kotiin ja suihkuun aika totisesti. Kuinka ollakaan, koko viikonloppu on sen jälkeen mennyt oikein sopuisissa merkeissä. Bono osaa kävellä hihnassa nätisti, vaikka se on taas ihan urakalla koetellut kuinka tehokasta vetäminen voisikaan olla. Sain myös aamulla leikattua takun palleista ilman mitään ylimääräistä venkoilua.

Kyllä kai kaikki oppiminen edellyttää, että oliolla on jonkunlainen pitkäaikaismuisti?

Olen ottanut kuviakin viikonloppuna, sillä me ollaan ahkerasti kasvatettu lihaksia reisiin, mutta kotikoneessa on jotain vikaa. Jonain päivänä ne tänne varmaan kuitenkin tupsahtaa.

Naapurit on nähneet pulskia kettuja meidän kulmilla, mikä selittää raatopopulaation valtavuuden. Saan uudet silmälasit tällä viikolla, ehkä minäkin sitten näen!! Kettuja.