Hae tästä blogista

lauantai 30. tammikuuta 2010

Rauha maassa

Bono oli koko viikon levoton ja kireä, mutta nyt on se on taas rentoutunut ja soma itsensä. Ilmeisesti Rommiveljen kanssa temmeltäminen oli eilen illalla terapeuttista. Niillä oli niin hauskaa, kun saivat juosta vapaina Hiekkaharjun pelloilla.

Me ollaan ulkoiltu nyt niin, että kun päästään pois maalikyliltä, Bono saa juosta 10 metrin liinassa. Risteyksissä ja "ruuhkissa" se tulee vierelle, mutta väljemmillä seuduilla se saa jolkotella vapaammin. Sen pitää kumminkin totella käskyä "odota", koska jos se ei tee sitä, 10 metrin liinassakin tulee vapaudelle raja. Se kuitenkin saaa ihan kunnolla juosta siinä, toisella tapaa kuin taluttimessa. Sitä paitsi liinassa voi treenailla luoksetuloa ja kontaktia häiriön alla. Panokset kasvaa - ha!

Matkan varrella me otetaan seuraamis- ja noutotreeniä dummyllä, mikä on Bonon valtava lempparijuttu, koska saa juosta kovaa ja sen jälkeen taistellaan patuksata tai kepistä tai solmusta, mitä nyt sattuu olemaan käden ulottuvilla. Lisäksi harjoitellaan odottelua istuen tai maaten.

Nyt on taas oikein mukavaa. Sitäpaitsi kolmijalkainen koirani on taas nelijalkainen, kiitos villasukkien!

Tuolla olis muuten pennuista uusia kuvia, Niki on se joka puree aitaa :)