Hae tästä blogista

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Lauhtuispa jo

Emäntä tykkää kovasti oikeasta talvesta, mutta pampulalle nämä pakkaset taitaa olla vähän liikaa. Bono on aika herkkä tassuista ja se on vissiin palelluttanut oikean takajalkansa, sillä se on sunnuntaista asti nostellut sitä aika herkästi. Onneksi meillä on vauvojen sukkia, ja niillä pärjää hyvin, kun laittaa kahdet päällekkäin ja uloimmaksi jarrusukat!

Jarrusukissa on pitokin niin hyvä, että sisällä se pistää ihan juoksuksi ne jalassa!

Mä toivon lauhtuvaa siksikin, että olis kiva päästä pentua ulkoiluttamaan heti kun se tulee kotiin. Vois vähän kuljetella sitä eri paikkoihin 2-3 kk:n iässä, kun on paras sosiaalistamisaika.

Bono on muuttunut, kun se on taas ainoa koira. Sillä on uusi harrastus: se on ominut Viirun tuolin ja katselee siitä ulos. Sit se hakee paljon enemmän huomiota ja houkuttelee leikkimään. Se hakee itse leluja kopasta ja levittelee niitä ja leikkii niillä. Se ei ole ollut koskaan kova leikkimään sisällä.

Selvästi Viirusta oli sille paljon seuraa ja hupia, jota nyt pitää koittaa vähän ihmisvoimin kompensoida.

Sille on opetettu viime aikoina mm. tavaroiden viemistä, ja nykyään se tietää kuka on Eija ja kuka Reetta, ja osaa viedä esim. lattialla lojuvan kengän pyynnöstä oikealle ihmiselle.