Hae tästä blogista

maanantai 20. heinäkuuta 2009

Matkavalmisteluja

Emännän matkavalmistelut on kiihkeimmillään, sillä lähtö on huomenna. Bono osallistuu kaikkeen. Mä olen keertonut sille asiasta ja se tietää.

Reetan piti ottaa valokuva, kun Bono puski mun kainaloon kulmakarvoja nyppiessä, mutta vahingossa tallentuikin video. Tällaista meidän oleminen pääsääntöisesti on.



Muuten on taas sellainen seesteinen vaihe. Tuntuu, että Bono ymm'ärtää kaiken ja on hyvin yhteistyöhaluinen ja -kykyinen.

Olen huomannut, että se ei tosin ole mikään innovaattori. Bono on oma-aloitteinen niissä puitteissa, jotka se tuntee. Jos se esimerkiksi haluaa tutkia jonkun uuden polun, se polku sijaitsee sellaisen alueen sisällä, jonka se jo tuntee. Tämä piirre on laajennettavissa kaikkeen muuhunkin olemiseen.

Se on ehkä syy siihen, että se on niin kiltti. Se ei oikein keksi itse, miten aiheuttaa hämminkiä. Vallattominta, mitä se on keksinyt, on napata maman silmälasipyyhe piirongin päältä tai sukka/lapanen vaatehuoneen hyllyltä. Sekin (esineiden tuominen) on hiellä ja tuskalla pitänyt sille ihan itse opettaa.

Toista on Viirun laita. Se yöllä kusaisi puutarhatarvikekassille, kun jätettiin koirat pehtoorihommien ajaksi kotiin. Se viesti ei ollut kryptattu.

Bono, pieni diisselipoju. Ehkä me käännetään tämä vielä eduksi, Irlannin matkan jälkeen.

Se on nyt radiohiljaisuus vähäksi aikaa. På lördag saattaa olla jotain raportoitavaa. Nappaan kuvan, jos näen Dublinissa collien.