Hae tästä blogista

torstai 16. heinäkuuta 2009

Lomakiirusta

Meillä on selkeesti koirankoulutusväsymystä ilmassa. Ei jakseta reenata yhtään mitään, mutta sen sijaan kyllä ruoka maistuu ja kyläily. Eilen meni koko päivä Hangossa, Bonsulikin pääsi hiekkarannalle ja juoksentelemaan vapaana Suomen eteläisimmässä pisteessä, koska kaikki lomailijat olivat pakkautuneet samalle rannalle (erille jossa me oltiin). Mahakarvat vedessä oli ihan leppoisaa eikä tarvinnut läähättää yhtään.

Olin etukäteen katsonut, että matkan varrella on hieno Natura-alue jossa hyvin voi salaa käydä juoksuttamassa koiraa vapaana, mutta piipahdettiinkin Tammisaaressa ja sivistyksen parissa. Sai kuhankeittäjät ja virviläsammakot - tai mitä niitä nyt on - pesiä ihan ilman häirintää.

Tänään me viihdyttiin Sipoossa Pepin luona. Huomenna taidetaan pitää vapaa päivä ellei sitten innostuta menemään pyykin sijasta mustikkaan. Sitäpaitsi mama menee iltasella elokuviin katsomaan uutta Harry Potteria.

Bono taitaa jäädä kotimieheksi ellei sitten naamioidu opaskoiraksi.... emännällä on kyllä jo selvästi ikänäköä. Ja suurta haluttomuutta jättää koiraa kotosalle.

Nyt ei pysty rupattamaan enempää, koska pitää selvittää minkälaisela valuutalla irkut oluensa maksavat. Olin pitänyt itsestään selvänä että euro siellä jyllää, mutta tietoon on kantautunut toisenlaisiakin epäilyjä.