Hae tästä blogista

torstai 29. heinäkuuta 2010

Lomatunnelmia

Ollaan otettu hellejakso aika iisisti. Tänään piipahdettiin Nikin kanssa silmälääkärillä, kun sillä oli oikea silmä ärtynyt ja se sitä kuoputti. Kun illalla kurkin sinne, minusta näytti, että siellä on roska ja siemenhän sieltä löytyi. Onneksi se saatiin pois ja nyt on muutama päivä huuhtelua ja tippoja. Ei ehtinyt kumminkaan silmä pahasti tulehtua, vähän oli punoitusta, mutta sarveiskalvokin oli ihan ehjä.

Bonon kanssa olis tarkoitus tänään paimentaa lampaita. Vähän arveluttaa, kun Bono on aika vetelä ja nukuttiin molemmat viime yö tosi huonosti lämpötilojen takia. Ehkei sitä nyt kumminkaan perumaan ruveta. Ilmastoitu automatkahan on sitäpaitsi miellyttävä :)

Eilen käytiin Oona-siskon luona ja sisarukset on alkaneet muistuttaa luonteiltaan kovasti toisiaan sen jälkeen, kun Bono on kastroitu. Siinä on päässyt pintaan se sama umpimielisyys ja itsepäisyys, mikä Oonallakin on voimakas. Aiemmin Bonolla oli niin paljon virtaa, ettei se päässyt pintaan. Nyt, kun on mieli rauhoittunut, alkaa paljastumaan perimmäinen totuus luonteesta! No, on se hyvällä tuulella iloinen, leikkisä ja miellyttämisenhaluinen, mutta kyllä mä toivon ettei tuo ärtyisyys iän myötä lisääntyisi kovin paljon.

Niki täyttää tänään 7 kk ja se painoi aamulla lääkärissä punnittaessa 21,3 kg. Se on jättiläispenikka, Bono paina 22 kg. Ei se kumminkaan lihava ole, se on vaan ihan erilainen rakenteeltaan, rotevampi ja romuluisempi. Jos Bono olisi ihminen, se olisi kukkakeppimallia. Niki on kai lähempänä painonnostajavartalotyyppiä.

Tässä jokunen lähiaikona otettu kuva.


Kuumimmat päiväsydämet vietetään usein ulkosalla.


Sanomattakin lienee selvää, että valkoinen matto oli juuri pesty!


Ihmeempiä valtataisteluja tämä parivaljakko ei käy.


Niki on niin ahne, että ruokailtuaan se yleensä käy odottamaan Bonon kupin viereen, että jäiskö isoveikalta jotain.


Mä olen 7 kk ja olen päättänyt, että mun piirteisiiin pystyt korvat sopii parhaiten!

Otin syntymäpäivän kunniaksi tosiaan kaikki painot ja liimat Nikin korvista ja puhdistin ne kunnolla ja yllä näkyy tulos. Ne ei kyllä pysy lurpallaan. En tiedä, kuinka kauan niin kannattaisi yrittää hoitaa, meikäläisen hoitotulokset on aika vaatimattomat. Olis kiva, jos ne saisi edes muutaman päivän pysymään itsekseen nätisti, että uskaltaisi ilmoittautua näyttelyyn. Olis kiva saada joku tulos ja arvostelu, kun koira muuten on tosi hieno.