Hae tästä blogista

tiistai 11. tammikuuta 2011

Edistystä

Ollaan viime paimennuksen jälkeen reenattu monta kertaa päivässä maahan menoa niin, että sen perään tulee jotain ihan huippukivaa. Tänään tulokset näkyi lampailla.

Niki pysyi hanskassa ja kuljetti lampaita erittäin hallitusti. Sen kanssa oli niin kivaa, että kokeilin huvikseen kerran Bonollakin. No, se kyllä juoksenteli melko vallattomasti, mutta ei sikaillut yhtään (ei yrittänyt hajottaa katrasta tai mitään muutakaan kurjaa) ja se myös meni nätisti maahan. Oli puhe, että jos saan vakioviikkovuoron järkättyä, alan reenata taas Bononkin kanssa. Se on rauhoittunut syksyn mittaan niin paljon.

Oli meillä lystiä!

Muut reenaajat oli konkareita ja reeneissä oli tosi kiva tunnelma. Yleisö eli jokaisen suorituksessa ja koirat sai onnisuessaan kuorossa kuulla: hyvä, hieno, hyvin ja taitava.

Olin erityisen tyytyväinen Nikiin, koska Taimi (paimenkoulun uusin narttu) oli koko ajan mukana aidan takana, mutta Niki kesti kovan häiriön ja vain kuljetteli lampaita. Nikin sukukalleudet on aika pikkuruiset ja somat. Oliskohan testostronituotantokin sen mukaisesti hiukan maltillisempaa kuin mitä Bonolla oli? :)))

Jos sama meno jatkuu, poikahan saa pitää pallinsa!