Hae tästä blogista

lauantai 26. syyskuuta 2009

Kanan muisti

Ripustin uuden lampun kattoon pari päivää sitten ja ollaan nukuttu sen alla kaksi yötä. Saanen huomauttaa, että Bono ja Viiru olivat asennuspuuhissa tomerasti mukana.

Tämä aamuna, Bono havahtui, että mikäs peijakas tuolla roikkuu ja murisi ja puhisi sille makuuhuoneen ovelta ja kävi välillä maman vieressä hakemassa uskoa sekä lopulta uskaltautui huoneeseen sitä tuijottelemaan. Tuojttelua kesti tovin (ehkä n. 5 min), mutta nyt se uskaltautui makoilemaan.

Elämässä on kovasti joka päivä uutta ja mielenkiintoista, jos muisti on kovin lyhyt. Meidän kanta on siis, että muistihäiriötutkimus ja -lääkekehittely on keskeytettävä välittömästi!

Mulla on muuten nykyisin kovasti aamuisin luppoaikaa, kun sain Porvoon tuliaisina pönikän aloe veraa ja olen sitä pari viikoa 10 ml/vrk hörpittyäni kamalan energinen ja herään aikaisin. Bono puolestaan ei halua nousta ennen kuin päivä sarastaa, joten mulla on tänä aamunakin ollut puolitoista tuntia omaa aikaa.

Ajattelin kyllä alkaa antaa sitä pisaran silloin tällöin elikoillekin, mutta pitää vielä miettiä. Jos Bonosta tuleekin pimeän kestävä virkku, niin hyvästi aamujeni rauha.