Hae tästä blogista

tiistai 30. marraskuuta 2010

Eemil von Retee

Sen verran tassut palelee, että metsälenkeistä ei enää näillä asteilla (15) tule mitään. Molemmat - ja etenkin Niki - vain nuolevat metsässä tassujaan. Olen siis pitänyt niillä töppösiä, ja ne auttaaa niin paljon, että huomio keskittyy muuhun kuin tassuihin. Umpimetsässä ne vain ei oikein pysy jalassa.

Ilmeisesti me nyt siirretään toiminnan painopiste Sotungista Sipoon koirametsään, sillä siellä on polut ja niillä pysytellessä tassut on paremmin turvassa.

Niki näyttää olevan Bonoa arempi tassuista, se nuolee niitä kotosallakin aika paljon. Bono taas palellutti omansa viime talvena, joten sillä on sama hoito. No, nytpä on jo luvattu lauhtuvaa joten eiköhäön tämä tästä. Sitä mä vain tässä ihmettelen, että jos pakkaset kipuaa kolmeen kymppiin, tarviiko pehkokin manttelin? Ne olis ostettava nyt, koska sit kun on hätä kädessä, hyllyt on tyhjät.

Bono käy edelleen toko-kurssia ja hierojalla, mutta tokoiluja on jouduttu pakkasten takia siirtelemään.

Nikillä on ollut vähemmän ohjelmaa ja niinpä se peijjooni on alkanut pureskella lattialistoja ja kirjankulmia sun muuta. Onneksi se on sellaista kokeiluluonteista, mitään tuhoja ei oikeasti ole tapahtunut, mutta hämmästelen, että nyt vasta. Se on jo 11 kk.

Eipä silti, se on muutenkin ollut viime aikoina aika retee, se on mm. alkanut potkiskella oiken terhakasti omia hajustuksiaan pitkin ja poikin. Uusi lemipinimi onkin Eemil von Retee. Muutenkin se on kyllä sellainen kovin miehekäs tyyppi, mutta ei onneksi yhtään macho. Sen ei tarvi onneksi esittää mitään. Tassut ja pää on isommat kuin Bonolla, joten odotan siitä aika kookasta kaveria.