Hae tästä blogista

perjantai 1. lokakuuta 2010

Synttäreitä

Meillä on syyskuu aina pelkkää juhlaa, kun Bono täyttää puolivuosia, Niki 3/4-vuosia ja mama ihan kokonaisvuosia. No maman vuosista ei kannata kamalasti puhua, kun on tultu siihen pisteeseen, ettei maha vedä kylmää kahvia enää niin paljon kuin naama vaatisi (vertaistukiryhmä FB:ssä), mutta poikien puoli- ja neljännesvuosia nyt tietenkin voi vähän juhlistaa. Vaikkapa vain muutamalla kuvalla.

Otetaan ensiksi Niki 9kk.



Pampulasta on kehittynyt minusta tosi komea pitkäpää. Sen kaula on pitkä ja tänään huomasin, että se antaa päälle ihan omanlaisensa ryhdin. Kun korvatkin on pystyssä, sen olemus on tosi kapea ja puikula. Maman aarre. Ymärrätte kenties miksi.

Sitten sydänkäpy, Bono 2,5 v.



Keppijumppa on hyvinvoinnin mittari. Satoi tai paistoi, juhla tai arki, Bonolla on kaikki hyvin, kun keppijumppa innostaa. Se on pudottanut kesäturkin ja nyt alkaa näkyä uutta, kastraation jäljiltä vähän pehmeämpää karvaa. Ei onneksi näytä takkuuntuvan sen ihmeemmin kuin ennenkään. Ainakaan vielä.

Sitten både och.



Alkavat olla jo samaa kaliiberia runkorakenteen puolesta, mutta kivasti niillä on ihan omanlainen look. Ja malttoivat hetken istua kuvattavina, vaikka oltiin metsässä ja vapaina!