Hae tästä blogista

torstai 7. lokakuuta 2010

Lomasuunnitelmia

Meillä on vähän lomailu käynyt mielessä. Ajateltiin, että lähdettäisiin koko porukka maalle ensi viikolla. Sitä seuraavalla viikolla ihmiset lähtee käymään meren takana länsinaapurissa ja koirat menee hoitolaan.

Käytiin eilen tutustumassa Miracle-hoitolaan Veikkolassa ja pojat oli ihan tohkeissaan. Niki merkkasi itsensä kukkulan kuninkaaksi kakkaamalla koiratalon rappusille! Koirahotellin isäntä tuumasi vain, että tästä uroksesta saattaa tulla aikuisena vahvatahtoinen! Paikka oli jotenkin niin kiva, että tuli sellainen olo, että nehän pääsee lomalle. Isäntäväki kasvattaa rottweilereita. Kuten vahvojen rotujen kanssa harrastavat ihmiset tuppaa olemaan, tämäkin oli äärimmäisen rauhallinen ja luottamusta herättävä tyyppi. Rauhallisin mielin voi sinne koirat jättää.

Joopa joo. Nikillä on nyt se sama haikeuden kausi, jonka muistan Bonoltakin tuossa melkein-mies-iässä. Se ei millään jaksaisi olla neljän seinän sisällää vaan huokailee ja pyytelee ulos. Luppoaikoinaan se "pesee" ahkerasti alakertaa... ;)

Käytiin tänään Haltialassa ulkoilemassa ja nautittiin kauniista syksyilmasta. Nyt on ihan mahtavat kelit, mutta miten voi olla vielä punkkeja? Tänään vielä -lokakuussa - Nikistä yhden irrotin. Yöks.